Logo sl.boatexistence.com

Ali so domači inšpektorji licencirani?

Kazalo:

Ali so domači inšpektorji licencirani?
Ali so domači inšpektorji licencirani?

Video: Ali so domači inšpektorji licencirani?

Video: Ali so domači inšpektorji licencirani?
Video: 3 Reasons to Get Certified as a Home Inspector 2024, Maj
Anonim

Inšpektorje za dom ureja Oddelek za delo, licenciranje in predpise. Kandidat za licenco za inšpektorja za dom mora: Opraviti 72-urni tečaj usposabljanja za inšpektorja na terenu, ki ga je odobrila Komisija. Pojdite na NHIE.

Ali morajo imeti domači inšpektorji licenco v Kaliforniji?

V Kaliforniji inšpektorjem za dom trenutno ni treba pridobiti licence domačega inšpektorja, vendar jih ureja zakon o trgovinski praksi. Kalifornijski zakon o trgovinski praksi (poglavje 338), sprejet leta 1996.

Kakšne zahteve so potrebne, da postaneš hišni inšpektor?

Da bi se kvalificirali za inšpektorja za dom, bi morali izpolniti diplomo 4. stopnje iz inšpekcijskega pregleda doma (DipHI), ki jo podeljuje ABBE (organ za nagrajevanje za grajeno okolje) in C & G (Mesto in cehi). DipHI je postopek ocenjevanja, ki dokazuje, da imate vse veščine in znanje, potrebno za opravljanje dela.

Ali so domači inšpektorji samostojni?

Čeprav je res, da je po ocenah 60%-70% domačih inšpektorjev samozaposlenih, obstaja veliko izpolnjenih, uspešnih domačih inšpektorjev, ki se odločijo za delo pri večinšpektorjih podjetja.

Ali domači inšpektorji dobro zaslužijo?

Visoka plača domačega inšpektorja

Domači inšpektor s polnim delovnim časom lahko zlahka opravi približno 250 inšpekcijskih pregledov na leto, kar bi ustvarilo dohodek nad 80.000 $. … Medtem ko se ocene povprečne plače razlikujejo glede na vir, povprečni domači inšpektor v ZDA zasluži približno 50.000 do 70.000 $ vsako leto

Priporočena: