Logo sl.boatexistence.com

Ali je bilo mesto ipswich prodano?

Kazalo:

Ali je bilo mesto ipswich prodano?
Ali je bilo mesto ipswich prodano?

Video: Ali je bilo mesto ipswich prodano?

Video: Ali je bilo mesto ipswich prodano?
Video: КОНЦЛАГЕРЬ КРУЖКОВ И СЕКЦИЙ | Супермама 2024, Maj
Anonim

Prevzem Ipswich Towna zaključen - Evans proda klub novemu ameriškemu konzorciju. Ipswich Town je potrdil, da je klub zdaj v novem lastništvu. V izjavi na spletni strani kluba je nekdanji lastnik Marcus Evans sporočil, da je konec njegovega 14-letnega mandata na čelu kluba.

Kdo je kupil Ipswich Town?

IPSWICH TOWN POD NOVIM LASTNIŠTVO

  • Marcus Evans Group zaključi prodajo večinskega deleža v Nogometnem klubu.
  • Izjava Marcusa Evansa.
  • IZJAVA GAMECHANGER 20 LTD, NOVI LASTNIKI IPSWICH TOWN.
  • TRILEVI.

Za koliko je Ipswich Town prodal?

Ogromne vsote denarja za novim lastništvom Ipswich Towna so bile zapisane danes. 13-letna vladavina Marcusa Evansa se je končala prejšnji teden, ko je bil klub prodan skupini Gamechanger 20 Ltd pod vodstvom ZDA za približno 40 milijonov £.

Je Ed Sheeran iz Ipswicha?

Ed Sheeran je imenovan na seznam ekip za Ipswich Town za prihajajočo sezono. Pevec, ki živi v Suffolku in je oboževalec Tractor Boys, že sponzorira majice moške in ženske prve ekipe to akcijo. … "Ko mi je Ipswich rekel, sem mislil, da se šalijo, a mi je ideja všeč," je rekel Sheeran.

Ali Ed Sheeran podpira Ipswich Town?

Sheeran je navijač Ipswich Towna Sheeran je odraščal v Ipswichu, pravzaprav je oboževalec Tractor Boys in se še vedno pogosto udeležuje tekem na stadionu Portman Road. "Odraščal sem v kraju, imenovanem Ipswich, Ipswich ima nogometno ekipo, imenovano Ipswich Town," je nekoč rekel Sheeran.

Priporočena: