Logo sl.boatexistence.com

Ali lahko zunanji igralci igrajo v polju?

Kazalo:

Ali lahko zunanji igralci igrajo v polju?
Ali lahko zunanji igralci igrajo v polju?

Video: Ali lahko zunanji igralci igrajo v polju?

Video: Ali lahko zunanji igralci igrajo v polju?
Video: Какого числа от 1 до 31, родился человек, такая у него и вся жизнь 2024, Maj
Anonim

Pripeljati zunanjega igralca v igrišče je redko, vendar se zgodi. Ponavadi temelji na igralcih in situaciji in ne na testu na krožniku. Klasičen scenarij: domača ekipa zmaga na tretjem mestu z manj kot dvema outoma, v deveti menjavi ali pozneje.

Ali zunanji igralec lahko pokrije bazo?

Odvisno od situacije pa lahko različni igralci pokrijejo katero koli bazo, včasih pa lahko celo zunanji igralec pokrije bazo.

Kaj je težje v polju ali v polju?

Na splošno velja, da je za zunanje položaje lažje igrati kot za infield položaje in ponavadi na njih prevladujejo dobri udarci. … Sredinsko polje je običajno velja za najtežji zunanji položaj.

Ali lahko igrate 4 zunanje igralce v baseballu?

Štiričlansko zunanje polje omogoča obrambi, da pokrije več odprtega prostora v zunanjem polju. Z dodatnim igralcem se lahko obramba postavi bližje levemu polju in desni liniji polja, ne da bi pri tem žrtvoval odprt prostor na sredini igrišča.

Ali je mogoče infield muho poklicati v zunanjem polju?

Podobno se lahko kliče infield muha, če zunanji igralec zažene v igrišče, da ujame muho žogo, če bi jo lahko notranji igralec ujel z običajnim naporom. Morda bi bilo koristno razmišljati o tem kot o "pravilu muhe infielderja ".

Priporočena: