Logo sl.boatexistence.com

Kako je Alison umrla v aferi?

Kazalo:

Kako je Alison umrla v aferi?
Kako je Alison umrla v aferi?

Video: Kako je Alison umrla v aferi?

Video: Kako je Alison umrla v aferi?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Maj
Anonim

Alison mu je povedala, da odhaja, in stekla do vrat, vendar ni hotel, da odide. Prijel jo je za roko, da bi jo poskušal vrniti, a je izgubil oprijem. Padla je z glavo v knjižno polico in preden ji je uspel doseči, ji je težek kip padel na glavo in jo ubil

Zakaj so ubili Alison v aferi?

Alison treba oditi. Toda da bi lik izginil v takšni predstavi, je morala umreti. Ni mogla kar tako oditi v sončni zahod, ker smo sledili našim likom, kamor koli so šli.

Ali ugotovijo, da je Ben ubil Alison?

Toda medtem ko Joanie razkriva skrivnost materine smrti, poznamo odgovor. Finale 4. sezone je razkrilo, da je Alison dejansko ubil njen tedanji fant, Ben.

Kdo je ubil Alison Bailey v aferi?

Uradniki njene skupnosti na Long Islandu v Montauku so rekli, da se je utopila, toda po Alisonini lastni pripovedi jo je ubil Ben (Ramon Rodriguez), težavni veteran marinca, ki ga je je nepričakovano začel padati na.

Kdo je oče Alisoninega otroka?

Joanie's Parentage

Joanie je Alisonina in Colejeva hči, toda v prvih dveh letih svojega življenja je Noah mislil, da je njen oče. Noah je tudi spal s svojo publicistko, ko je bila Alison noseča (ko je mislil, da je to njegov otrok).

Priporočena: