Logo sl.boatexistence.com

Ali lahko kontekstualizirate pogoje ocenjevanja?

Kazalo:

Ali lahko kontekstualizirate pogoje ocenjevanja?
Ali lahko kontekstualizirate pogoje ocenjevanja?

Video: Ali lahko kontekstualizirate pogoje ocenjevanja?

Video: Ali lahko kontekstualizirate pogoje ocenjevanja?
Video: КАК ОФОРМИТЬ ИПОТЕКУ В ДУБАЕ? 2024, Maj
Anonim

Kontekstualizacija vključuje spreminjanje besed v ocenjevanju in spreminjanje ocen, da ustrezajo posebnim delovnim pogojem, ki veljajo na dejanskem delovnem mestu. … Ne sme negativno vplivati na integriteto ocenjevanja ali na standarde, opisane v enotah kompetenc in paketu usposabljanja.

Ali lahko kontekstualizirate merila uspešnosti?

Pakete za usposabljanje je mogoče kontekstualizirati v okviru omejitev, ki jih določajo smernice za kontekstualizacijo. V procesu ocenjevanja se upoštevajo potrebe posameznega učenca. ustrezajo kontekstu, enoti kompetenc in s tem povezanim zahtevam glede ocenjevanja ter posamezniku.

Kaj pomeni kontekstualizirati nalogo ocenjevanja?

Kontekstualizacija je proces spreminjanja gradiva za usposabljanje in ocenjevanje vašega RTO, da bo učenje bolj smiselno za vaše študente in njihove delodajalce.

Kaj je primer kontekstualizacije?

Definicija kontekstualizacije pomeni analizirati besedo ali dogodek v smislu besed ali konceptov, ki jih obdajajo. Primer kontekstualizacije je , da ob branju romana, napisanega med gibanjem za državljanske pravice žensk, upoštevate feministične perspektive.

Katere dele standarda kompetenc je mogoče kontekstualizirati?

Kontekstualizacija je dosežena z vključitvijo, spreminjanjem ali zamenjavo besedila znotraj enot kompetenc in običajno v izjavi o obsegu ali dokazih vodniku. Gre za zagotavljanje usposabljanja in ocenjevanja, ki je značilno za podjetje ali posameznega učenca.

Priporočena: