Logo sl.boatexistence.com

Kdaj se pojavi nori kultist?

Kazalo:

Kdaj se pojavi nori kultist?
Kdaj se pojavi nori kultist?

Video: Kdaj se pojavi nori kultist?

Video: Kdaj se pojavi nori kultist?
Video: Terraria 1.4.4.9 How To Summon Lunatic Cultist (EASY) | Terraria how to get Lunatic Cultist spawner 2024, Maj
Anonim

Lunatični kultist je trdomoden, post-golemski šef, ki ga prikličejo tako, da ubijejo kultiste, ki se zarodijo pri vhodu v ječo, potem ko je Golem premagan. Premagati Lunatičnega kultista sproži lunarne dogodke.

Koliko časa traja, da se lunatični kultist rodi?

Skrivnostna tablica se bo ponovno pojavila (vključno s kultisti) po enem dnevu v igri, če igralec pobegne ali umre med bitko Lunatic Cultist, ko vsi štirje nebesni stebri so uničeni ali ko se svet zapre in znova zažene.

Zakaj se nori kultist ne drsti?

Če so nori bhakte pobiti in so lokostrelci kultov zvabljeni in pobiti daleč stran, se Lunatični kultist ne bo pojavil. Tudi kultisti se ne bodo ponovno pojavili. To je mogoče popraviti s ponovnim nalaganjem sveta.

Ali se bo nori kultist rodil, če bo ječa uničena?

Ni res. Da bi se kultisti drstili, bi moral biti Starec sposoben drstiti se. Če bi nekako razstavili vhod v ječo, preden bi ubili Skeletrona (bodisi s čakanjem mimo HM ali na kakšen drug način), se noben ne bi mogel drstiti.

Ob katerem času se kultisti drstijo?

Kultiste je mogoče najti na obali na obeh straneh reke, med elektrarno in bencinsko črpalko ter severno od močvirske vasi, gozdovi okoli njihovih posebej označenih obrednih krajev in carine okoli ZB-013. Zarodijo se med 22:00 in 6:00, tudi če se je napad že začel.

Priporočena: