Logo sl.boatexistence.com

Kdo je sprožilec sveta Yumovega očeta?

Kazalo:

Kdo je sprožilec sveta Yumovega očeta?
Kdo je sprožilec sveta Yumovega očeta?

Video: Kdo je sprožilec sveta Yumovega očeta?

Video: Kdo je sprožilec sveta Yumovega očeta?
Video: Бог зовет тебя сейчас 2024, Maj
Anonim

Yūgo Kuga (空閑 有吾, Kuga Yūgo?) je lik v mangi in anime seriji World Trigger. Je oče Yūme Kuge in nekdanji vrhovni poveljnik Borderja.

Je Yugo Kuga sosed?

Izkazalo se je, da je Kuga pravzaprav humanoid ali 'sosed. ' V šoli se spoprijatelji z drugim študentom, Osamujem Mikumo, ki je v resnici tajni pripravnik za mejo razreda C.

Ali Osamu dobi poseben sprožilec?

Osamu bo dobil ta sprožilec, kar mu bo na koncu povzročilo Jin stranski učinek. Toda ta teorija ima svoje pomanjkljivosti in Border ima veliko sposobnih posameznikov, ki so lahko kandidati za ta črni sprožilec, zato so možnosti, da ga Osamu dobi, nizke.

Kdo je izdajalec v World Trigger?

Hyuse (ヒュース, Hyūsu?) je lik v manga in anime seriji World Trigger. Je sosed iz Aftokratorja, ki po tem, ko ga ujamejo v bitki z Jinom, konča nasedli/zapuščen na Zemlji. Potem ko je spoznal, da je zapuščen, se strinja, da se pridruži Borderju, samo kot način, da se vrne domov.

Kdo je ubil Kuga Yuma?

Yuma Kuga je umrl v rokah skrivnostnega plačanca Black Trigger v kalvarski bitki pred štirimi leti. Napad je bil tako nenaden, da se ni mogel maščevati. Yumin oče je žrtvoval svoje življenje tako, da se je odrekel vsem svojim trionom, da bi naredil Black Trigger.

Priporočena: