Logo sl.boatexistence.com

Kaj razveljavi garancijo nhbc?

Kazalo:

Kaj razveljavi garancijo nhbc?
Kaj razveljavi garancijo nhbc?

Video: Kaj razveljavi garancijo nhbc?

Video: Kaj razveljavi garancijo nhbc?
Video: Тонкости работы с монтажной пеной. То, что ты не знал! Секреты мастеров 2024, Maj
Anonim

Če nameravate spremeniti ali razširiti svoj dom, se obrnite na graditelja hiše, da zagotovite, da vaše spremembe ne bodo delno ali v celoti razveljavile vaše garancije. … Če je graditelj član Nacionalnega sveta za gradnjo hiš (NHBC), bi morali biti pokriti za defekte, ugotovljene do 10 let po dokončanju

Ali vkrcanje v vaše podstrešje razveljavi NHBC?

Eno najpogostejših vprašanj, na katera naletimo, je »Ali bo vkrcanje na moje podstrešje razveljavilo mojo garancijo NHBC?« odgovor je NE, to ne bo vplivalo na vašo garancijo, dokler je pravilno nameščena To so glavni razlogi, ki jih navajajo graditelji hiš, ki vam svetujejo, da se ne vkrcate v svoje podstrešje.

Ali razširitev razveljavi NHBC?

razširitev vašega doma

Vaš gradbeni znak pravilnik ne zagotavlja kritja za kakršne koli spremembe ali razširitve vašega doma ali za kakršno koli škodo ali težave, ki jih te spremembe povzročijo ali razširitve. Da bi se izognili težavam, je pomembno, da vsa gradbena dela skrbno izvajajo pristojni izvajalci, ki so v celoti zavarovani.

Kako dolgo traja garancija NHBC?

Nakup doma je običajno največja naložba ljudi, Buildmark pa zagotavlja garancijo in zavarovalno zaščito novozgrajenim ali preurejenim domovom. Kritje se začne z zamenjavo pogodb in traja do največ 10 let po zakonskem datumu dokončanja

Ali je garancija NHBC prenosljiva?

Buildmark zagotavlja kritje za dom in je v celoti prenosljiv v času trajanja police. Torej, če prodate dom in pravilnik Buildmark še ni potekel, ima novi lastnik koristi od preostalega kritja.

Priporočena: