Logo sl.boatexistence.com

Ali kaori umre v tvoji laži aprila?

Kazalo:

Ali kaori umre v tvoji laži aprila?
Ali kaori umre v tvoji laži aprila?

Video: Ali kaori umre v tvoji laži aprila?

Video: Ali kaori umre v tvoji laži aprila?
Video: Сатору Годзё РАССКАЗЫВАЕТ! Самый сильный сорсер, полная история и силы! | Jujutsu Kaisen 2024, April
Anonim

Na dan Kouseijevega klavirskega tekmovanja je Kaori prestala operacijo. Toda kljub zdravnikovemu trudu je umrla 18. februarja pri štirinajstih letih. Na njenem pogrebu sta njeno pismo Kouseiju izročila Yoshiyuki Miyazono in Ryouko Miyazono (Kaorijeva starša).

Zakaj je Kaori umrla v tvoji laži aprila?

Kaori Miyazono je umrla v vaši laži aprila po neuspešni operaciji za zdravljenje Friedreichove ataksije Pogosto je obiskovala bolnišnico, kar je povzročilo manj kot zaželen življenjski slog. Na koncu se je Kaori odločila za operacijo, ki je na koncu privedla do njene smrti pri štirinajstih letih.

Ali ima vaša aprilska laž žalosten konec?

Ker sem že vedel, kaj se bo zgodilo ob koncu Tvoje laži v aprilu, ni bilo tako čustveno. Pri Anohani pa nisem vedel, kaj se bo zgodilo na koncu serije, zato je bilo zame osebno zelo čustveno. Za zaključek Tvoja laž v aprilu je precej čustvena/žalostna

Kako se konča vaša aprilska laž?

Na koncu serije, v pismu, ki je bilo naslovljeno na Kōsei po njeni smrti, je razkrito, da je prosila, naj se namesti z Watari, da bi se srečala Kōsei, vedoč, da sta bila Watari in Tsubaki njegova dobra prijatelja. Kōseijev prijatelj iz otroštva in sosed, ki ga obravnava kot majhnega brata.

Zakaj mora Kaori umreti?

Kaori je nato umrl zaradi izgube krvi. Ko sem prvič gledal 22. epizodo, sem mislil, da prizori Kouseijevega nastopa samo kažejo njegova čustva, a bolj ko razmišljam o tem, nekateri prizori niso na mestu.

Priporočena: