Logo sl.boatexistence.com

Kaj so ata/natr agenti?

Kazalo:

Kaj so ata/natr agenti?
Kaj so ata/natr agenti?

Video: Kaj so ata/natr agenti?

Video: Kaj so ata/natr agenti?
Video: Coke Studio Season 8| Tajdar-e-Haram| Atif Aslam 2024, Maj
Anonim

Kaj je ATA? Od leta 1937 je Združenje agentov za talente (ATA) uradno trgovsko združenje agencij za talente v ZDA, odgovorno za zakonodajo, zagovorništvo in pogajalska pogodba o franšiznih agencijah z glavnimi cehi za zabavo, vključno s SAG, AFTRA (SAG-AFTRA), WGA, DGA in AEA.

Kaj pomenijo agenti ATA Natr?

Ali ste vedeli, da dejansko obstajata še dve trgovski organizaciji agencij za talente? Govorim o ATA (Association of Talent Agents) in NATR ( National Association of Talent Representatives).

Kaj je franšizni agent?

Franšizna agencija ali franšizni agent: poseben primerFranšizni agenti se lahko uporabljajo za prodajo izdelkov ali storitev, ne da bi morali zaposlovati prodajno osebje. Zastopnikom se plača provizija od prodaje, ki jo opravijo, in lahko zagotovijo tudi del storitev, ki jih prodajajo.

Kako naj najdem gledališkega agenta?

Kako pridobiti agenta za talente

  1. Poišči agencije za talente. Najboljši način za iskanje agenta je, da se obrnete na Actor's Union, kot je SAG-AFTRA, in zaprosite za njihov seznam franšiznih agentov. …
  2. Tržite se. …
  3. Pogovor z agencijo za talente. …
  4. Vprašanja, ki jih morate zastaviti svojemu potencialnemu agentu za talente.

Kolikšen je najvišji odstotek, ki ga lahko sindikalni franšizni agent za rezervacije zaračuna izvajalcu v Kaliforniji?

V Kaliforniji mora agencija za talente vložiti razpored provizij pri komisarju za delo, njen razpored pristojbin pa mora biti objavljen v pisarni agenta. Na splošno bo komisar za delo odobril do največ 20 % pristojbine, vendar franšizni sporazumi cehov omejujejo provizijo na 10 %

Priporočena: