Logo sl.boatexistence.com

Kaj pomeni navedeno na fotografiji?

Kazalo:

Kaj pomeni navedeno na fotografiji?
Kaj pomeni navedeno na fotografiji?

Video: Kaj pomeni navedeno na fotografiji?

Video: Kaj pomeni navedeno na fotografiji?
Video: Kajra Re Song | Bunty Aur Babli | Aishwarya, Abhishek, Amitabh Bachchan | Shankar-Ehsaan-Loy, Gulzar 2024, Maj
Anonim

samostalnik. kamera za faksimilno kopiranje dokumentov, risb itd.., v obliki papirnatih negativov, na katerih se ohranjajo pozicije črt, predmetov itd. v originalih. kopija, narejena s tem fotoaparatom.

Kakšna je razlika med fotokopijo in fotostatom?

Kot samostalnika je razlika med fotostatom in fotokopirnim strojem

to je fotostat (datiran) fotokopija, zlasti tista, ki jo izdela (fotostat), medtem ko je fotokopirni stroj stroj, ki reproducira dokumente s fotografiranjem izvirnika na stekleno ploščo in tiskanjem dvojnikov.

Kaj je fotostatska kopija?

1. fotostat - fotokopija narejena na Photostat stroju. fotokopija - fotografska kopija pisnega ali tiskanega ali grafičnega dela. 2. Photostat - stroj za razmnoževanje, ki hitro naredi pozitivne ali negativne kopije neposredno na površino pripravljenega papirja.

Kakšna je razlika med fotostatom Xerox?

Kot glagoli razlika med fotostatom in xeroxom

je v tem, da je fotostat narediti takšno fotokopijo, medtem ko je xerox (slang|severna amerika) izdelati papir kopirati ali kopirati s fotokopirnim strojem.

Je Xerox ali fotokopija pravilna?

Kot samostalniki je razlika med fotokopijo in xerox je v tem, da je fotokopija kopija, narejena s fotokopirnim strojem, medtem ko je xerox (slang|severna amerika) fotokopija.

Priporočena: