Logo sl.boatexistence.com

Bosta klaus in Caroline končala skupaj?

Kazalo:

Bosta klaus in Caroline končala skupaj?
Bosta klaus in Caroline končala skupaj?

Video: Bosta klaus in Caroline končala skupaj?

Video: Bosta klaus in Caroline končala skupaj?
Video: Очаровательный заброшенный замок 17 века во Франции (полностью замороженный во времени на 26 лет) 2024, Maj
Anonim

Klaus in Caroline sta bila eden izmed najbolj obiskanih parov v Vampirskih dnevnikih, čeprav se uradno nikoli nista srečala. … Toda ustvarjalka The Originals Julie Plec je slišala prošnje oboževalcev in pojasnila, zakaj Klaus in Caroline nikoli nista končala skupaj In vse je bilo o Stefanu Salvatoreju.

S kom na koncu ostane Klaus Mikaelson?

Niklaus Mikaelson je izvirni hibrid volkodlak-vampir. Rodil se je iz afere med Anselom in Esther Mikaelson in je Mikaelov pastor. Je oče Hope Mikaelson in Grace O'Connell-Mikaelson. Je mož Camille O'Connell-Mikaelson.

Ali se Klaus in Caroline kdaj srečata?

Klaus ji je dal izbiro in ji rekel, da mu je ni treba zdraviti, če ne želi živeti naprej. … Caroline, končno je sprejela, da imata povezavo, je to priznala Klausu, zaradi česar sta prvič (in zaenkrat edini) seksala..

Ali sta Caroline in Damon spala skupaj?

Naslednji dan ga je videla in se odpravila do njega, a je spet skrivnostno izginil. Spet se je pojavil, ko je najmanj pričakovala, ona pa ga je označila za "nadražen", na kar se je nasmehnil. Pozneje sta seksala, a Damon je pokazal svoje pravo barvo vampirja in jo ugriznil za vrat, ko je kričala od groze.

S kom se je poročila Caroline?

Caroline je poročena z Stefanom, Elena pa se poroči z Damonom. Nastopila je tudi v peti in zadnji sezoni The Originals.

Priporočena: