Logo sl.boatexistence.com

Ali ima odškodninsko klavzulo?

Kazalo:

Ali ima odškodninsko klavzulo?
Ali ima odškodninsko klavzulo?

Video: Ali ima odškodninsko klavzulo?

Video: Ali ima odškodninsko klavzulo?
Video: FANBOYS: Learn 7 Coordinating Conjunctions And The Comma Rule | English Grammar Lesson 2024, Julij
Anonim

Odškodninska klavzula je dokument, ki je zakonit, kot je oporoka ali pogodba, in razširja ugodnosti dokumenta mimo njihovih podpisnikov.

Kaj je namen klavzule o prevzemu?

Klavzula "enurement" označuje, da pogodba nadaljuje v korist odstopnikov, dedičev ali drugih določenih tretjih oseb Ta klavzula omogoča, da se ugodnost licence nadaljuje brez motenj v primeru smrti ali v primeru korporativnih sprememb, kot so združitve ali prestrukturiranje podjetij.

Kaj pomeni Inurement?

Inurement je starejši izraz za »korist«. Glej inure. Posebna razlika med inure in inurement je v tem, da se inure nanaša na odobreno dejanje, natančneje na telovnik. Po drugi strani pa je zavarovanje sam dejanski vidik ali z drugimi besedami korist.

Kaj pomeni pravni izraz enure?

ZA ZDRAVLJENJE. Uživati, učinkovati ali služiti osebi v korist, korist ali korist Beseda se pogosto piše inure. Odpuščanje najemniku za vse življenje, mu prinese nazaj; to pomeni, da ima zanj enak učinek kot za najemnika za vse življenje. Razrešitev glavnice se opravi v korist poroštva.

Je to enure ali inure?

V starejših tiskanih delih se črkovanja inure in enure pogosto pojavljata v katerem koli pomenu. Tako OED kot Merriam-Webster ponujata enure kot različico črkovanja, vendar se zdi, da sodobna raba daje prednost inure za občutek »navajenega«. Morda bi bilo koristno rezervirati črkovanje enure za pravni izraz.

Priporočena: