Logo sl.boatexistence.com

Kje je Billy Elliot snemal?

Kazalo:

Kje je Billy Elliot snemal?
Kje je Billy Elliot snemal?

Video: Kje je Billy Elliot snemal?

Video: Kje je Billy Elliot snemal?
Video: ✅БОЛЬШОЕ, СРЕДНЕЕ или МАЛЕНЬКОЕ МОРОЖЕННОЕ🍦Интересный челлендж для друзей ! 2024, Maj
Anonim

Billy Elliot je bil v celoti posnet na severovzhodu z uporabo različnih industrijskih lokacij. Večina filma je bila posneta na lokaciji v Easington Village, kjer so terasaste ulice v času stavke rudarjev služile kot rudarska skupnost.

Kje v Durhamu snemajo Billyja Elliota?

Večina filma, vključno z notranjostjo Elliotove hiše na ulici Alnwick 5, je bila posneta na lokaciji območju Easington Colliery, pri čemer so producenti uporabili več kot 400 domačinov dodatki.

Ali Billy Elliot temelji na resnični zgodbi?

Film je bil nominiran za tri oskarje, Jamie Bell, ki je igral Billyja, pa je bil zelo pohvaljen za svojo igro. Lik Billyja je pravzaprav navdihnil pravi moški, ki se je soočil s podobnimi boji pri iskanju, da bi v 60. letih postal operni pevec.

Ali je Jamie Bell sam plesal v Billy Elliotu?

Zanimivo je, da je Jamie Bell, igralec, ki upodablja Billyja Elliota, plesal že od svojega šestega leta in se je dejansko izobraževal v baletu.

Zakaj družini Billyja Elliota ne mara, da igra balet?

Jackiejev strah in tudi jeza se pokažeta, ko Billyju pove, da "[On] lahko pozabi na balet." Prav tako se boji, da bi Billy še naprej skrivaj ukvarjal z baletom, če bi mu dovolil boksati, nato pa mu dovoli tudi boks. … Balet velja za šport za dekleta samo zaradi svojih lastnosti.

Priporočena: