Logo sl.boatexistence.com

Ali je marcie ubila Randalla?

Kazalo:

Ali je marcie ubila Randalla?
Ali je marcie ubila Randalla?

Video: Ali je marcie ubila Randalla?

Video: Ali je marcie ubila Randalla?
Video: Ең танымал Жануарлар - 1000-нан астам адамды өлтірген каннибалдар. үлкен шығарылым 2024, Maj
Anonim

Ura!Le nekaj trenutkov po tem, ko Marcie ubije Randala, se pojavi Bennett z lastnimi morilskimi nameni. Razumljivo je razočaran, ko odkrije, da ga je nekdo že premagal, a vseeno pobere Marciein ognjeni poker, da povzroči dodatno škodo.

Kdo ubije Randalla, če je ljubezen do tebe narobe?

Rick je vdrl v Randalov dom in aretiral Bennetta, za katerega je domneval, da je odgovoren za Randalov umor. Brada in Marcie je zgrabila panika, ko sta zaslišala policijske sirene, ki so Brada spodbudile, da je raziskal, kaj se dogaja zunaj, ves ta čas, ko je nezavestni Alex ležal na kavču. Rick je Bradu potrdil, da je Randal mrtev.

Je Marcie noseča z Bradom ali Randallom?

V 3. sezoni se razkrije, da je Marcie noseča, vendar z Bradovim otrokom. Vendar pa se v finalu 3. sezone razkrije, da je Randall morda oče njenega otroka. Ob koncu 4. sezone se Marcie končno loči od Randalla, vendar utrpi splav.

Ali gre Kelly v zapor zaradi umora Travisa?

V tretji sezoni trenutno leži v zaporu, potem ko je uporabil pištolo kot orožje za streljanje Quana, s čimer je na koncu kršil pogojno kazen. … Medtem ko je v zaporu, se ne more sprijazniti s tem, kar je storila, in še vedno vidi slike Travisa, ki jo zalezuje, Kelly naredi samomor in Lushion jo najde obešeno v celici.

Ali se Marcie in Brad srečata?

V finalu sezone se Brad in Marcie skupaj preselita v stanovanje in nameravata dobiti skupaj kot par.

Priporočena: