Logo sl.boatexistence.com

Zakaj želi rayna ubiti Stefana?

Kazalo:

Zakaj želi rayna ubiti Stefana?
Zakaj želi rayna ubiti Stefana?

Video: Zakaj želi rayna ubiti Stefana?

Video: Zakaj želi rayna ubiti Stefana?
Video: МАНГЕЙРА ҚОҒАМДАСТЫҒЫНА ОРАЛУ 53-БӨЛІМ АМАЗОНДА ӨМІР КӨРСЕТУ ҚАНДАЙ? 2024, Maj
Anonim

Rayna je neusmiljena in neustavljiva Zdi se, da ima tudi patološko sovraštvo do vampirjev. Stefan Salvatore, s katerim je vse bolj obsedena z uničenjem, je zaradi nenehnega uspeha pri izmikanju postal njena prioriteta pri lovu, tako da ji vsi drugi vampirji niti niso pomembni.

Ali Stefan ubije Rayno?

Ko se pogovarja z nezavestno Bonnie, pravi, da je globoko prizadet, ker je ogrozil življenje nje in Stefana, ki sta ga oba poskušala rešiti. … Stefan in Valerie iščeta zelišče, ki ju lahko skrije pred Rayno. S pomočjo Matta Damon končno ujame Rayno in jo večkrat ubije, da bi trajno umrla

Zakaj je Matt izpustil Rayno?

Rayna želi vedeti, kje je Stefan. … Kasneje se razkrije, da je imel Stefan Salvatore nekaj opraviti s Pennyjino smrtjo. To pojasnjuje, zakaj je Matt osvobodil Rayno Cruz iz zapora v orožarnici in ji pustil, da preganja Stefana Pennyjeva smrt je tisto, kar je vplivalo na Matta, da je lovil in sovražil vse vampirje, zlasti Stefana.

Zakaj je Matt ubil Penny?

V I Would for You je Penny prikazana, kako pomaga Mattu pri ubijanju vampirjev v Mystic Fallsu. … Nato se je pojavil Stefan in skušal pomagati Mattu, da jo reši, tako da ji je dal svojo kri. Ni delovalo, zato je Stefan prisilil Matta, da je verjel, da je bila Pennyjeva smrt povzročila smrtna prometna nesreča

Zakaj je Stefan ubil Enza?

Čeprav je jasno, da Stefan ubije Enza zaradi dejstva, da je njegova človečnost izklopljena, je pomembno omeniti, da je v tem trenutku možnost umora Elene najpomembnejše za Stefana, saj meni, da je delno odgovorna za njegov naporen odnos z Damonom.

Priporočena: