Logo sl.boatexistence.com

Ali bi mi ustrezal bob z dolžino brade?

Kazalo:

Ali bi mi ustrezal bob z dolžino brade?
Ali bi mi ustrezal bob z dolžino brade?

Video: Ali bi mi ustrezal bob z dolžino brade?

Video: Ali bi mi ustrezal bob z dolžino brade?
Video: Укладка плитки на бетонное крыльцо быстро и качественно! Дешёвая плитка, но КРАСИВО! 2024, Maj
Anonim

Če razmišljate o tem, da bi poskusili s kratkimi pričeskami, bob z dolžino brade bi se odlično obnesel … Če pa želite krajši stil, se izogibajte 'klasičnemu bobu' kot to bi lahko izgledalo, kot da imaš čelado na glavi. Namesto tega bi poskusil z dolgim bobom. Morda rez, ki se konča en do dva centimetra pod brado.

Ali naj dobim bob do brade?

Bob do brade je odličen za razkazovanje močne čeljusti in ličnic. Ko razmišljate o bobu, je dobro določiti obliko obraza. Za okrogle ali kvadratne oblike obraza želite, da je vaš bob ne krajši od sredine vratu, da odvrnete pozornost od čeljusti ali lic.

Ali okroglim obrazom pristajajo bob do brade?

Dame z okroglimi obrazi si bodo želele frizuro z daljšimi plastmi in manj volumna. Zato je teksturirana, do brade dolga bob frizura, oblikovana s subtilnimi valovi in kodri, čudovit stil.

Kakšna oblika obraza ustreza bobu?

" Ovalne oblike obraza so najbolj univerzalne za bob," ugotavlja Buckett. "Lahko naredite karkoli, od tupih do kratkih ali dolgih, in to je mogoče storiti na kateri koli vrsti las." Šiške, plasti, kodri, koti - tako boste rekli.

Ali bob kroj ustreza vsem?

Spoznaj svoj tip las

Stilisti se strinjajo, da kratka bob izgleda odlično na vseh, če je oblikovana tako, da ustreza potrebam vaše grive. »Če imate tanjše lase, poskrbite, da boste na krono dodali nekaj plasti, da boste ustvarili iluzijo volumna in dviga,« razlaga Julia Papworth iz Los Angelesa.

Priporočena: