Logo sl.boatexistence.com

Kako se črkuje suttle?

Kazalo:

Kako se črkuje suttle?
Kako se črkuje suttle?

Video: Kako se črkuje suttle?

Video: Kako se črkuje suttle?
Video: Православно осењивање крста и значење. Kako se krstiti i značenje. 2024, Maj
Anonim

suttle

  1. sut·tle | / ˈsətᵊl
  2. "
  3. množina -s.
  4. "
  5. -ed/-ing/-s.

Kaj pomeni biti Suttle?

kaj pomeni "suttle"? »Suttle« je pogosta napačno črkovana beseda subtil, kar na različne načine pomeni »slabo«, »občutljivo v pomenu«, »rahlo« in »zvit.«

Kaj se subtilno piše?

prislov na način, ki je tako fin ali občutljiv, da ga je težko zaznati: zelenjava je imela prefinjen okus po žaru, vendar je imela vsaka še vedno svoj edinstven okus. na način, ki kaže ali zahteva miselno prodornost ali razločevanje: v tisku je treba komentar in analizo subtilno ločiti od novic.

Kako se črkuje subtilni namig?

Beseda se izgovarja kot " suttle" in je bila prvotno napisana tako, ko je bila izposojena iz stare francoščine, vendar je bilo b uvoženo, da je beseda videti bolj podobna njen končni vir, latinski pridevnik subtilis. Če poskušate izgovoriti b, vaše neznanje, kako pravilno izgovoriti besedo, ne bo zelo subtilno!

Ali je subtilno ali subtilno?

Če se nasmehnete prefinjeno, je to majhen, skrivnosten nasmeh tipa Mona Lisa, ne pa širok, odprt. Obstajata dva trika za besedo subtilno: prvič, ko besedi subtilno dodate ly, se e izpusti. Drugič, ne zamenjujte subtilnosti s subtilnostjo, samostalnikom, ki pomeni "stanje subtilnosti. "

Priporočena: