Logo sl.boatexistence.com

Ali bo krvavo obarvan dobil nadaljevanje?

Kazalo:

Ali bo krvavo obarvan dobil nadaljevanje?
Ali bo krvavo obarvan dobil nadaljevanje?

Video: Ali bo krvavo obarvan dobil nadaljevanje?

Video: Ali bo krvavo obarvan dobil nadaljevanje?
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Maj
Anonim

Da, nadaljevanje Bloodstained: Ritual of the Night je " v razvoju" Nadaljevanje Bloodstained: Ritual of the Night, ki ga navdihuje Castlevania, je na poti.

Ali bo v nadaljevanju Noči okrvavljen ritual?

Po presenetljivem nastopu na finančni predstavitvi fiskalnega leta prejšnji teden je založnik 505 Games potrdil, da je Bloodstained: Ritual of the Night, priznani duhovni naslednik Castlevanie iz leta 2019 od Kojija Igarashija in razvijalca ArtPlay, pridobitev nadaljevanja

Ali so se krvavi dobro prodajali?

Bloodstained: Ritual of the Night je bil uspešen, saj je prodan v več kot milijon izvodov kot popolnoma nov IP. … V nedavnem intervjuju za Famitsu je ustvarjalec Koji Igarashi razkril, da je imel Bloodstained največji odziv na Switch.

Je bil okrvavljen ritual noči uspešen?

Informacije izhajajo iz predstavitve fiskalnega leta 2020/2021 iz igre 505 Games, ki jo je odkril Gematsu. Na diapozitivu informacij Bloodstained je zapisano, da je bila igra prodana v več kot milijon izvodov po vsem svetu in da je s prodajo skupaj zaslužila 25 milijonov funtov.

Zakaj je Koji Igarashi zapustil Konami?

Tam je Igarashi poskušal razviti mobilne igre, ki so se igrale bolj kot konzolne igre, vendar ni mogel izdati nobenega naslova. Igarashi začutil, da je zaradi izkušenj s konzolnimi igrami ni mogel narediti preskoka v družabne igre. Konami je zapustil marca 2014.

Priporočena: