Logo sl.boatexistence.com

Kaj je pranje na čolnu?

Kazalo:

Kaj je pranje na čolnu?
Kaj je pranje na čolnu?

Video: Kaj je pranje na čolnu?

Video: Kaj je pranje na čolnu?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Maj
Anonim

Sistem za pranje pomaga očistiti čoln po dnevu na vodi. Sistem za pranje na krovu zagotavlja priročno sredstvo za spuščanje krova po dnevu čolnarjenja.

Kako deluje črpalka za izpiranje čolna?

Številne črpalke za pranje vključujejo nekakšen solenoid ali tlačno stikalo Takoj, ko se sprožilec povleče na koncu cevi, se zazna posledično padec tlaka, kar vklopi črpalko. To ima dva namena: prvič, črpalka deluje samo, ko je potrebna voda.

Kaj pomeni pranje s surovo vodo?

Raw water Washdown, shut off je tako, da lahko odstranite cev in jo vklopite, ne da bi se zmočili! In med tekom lahko voda teče navzgor po dovodu in zmoči krov, če ga pustite odprto.eddy2419, 15. 11. 2010 12:40. Višji član. To je povezava za izpiranje surove vode (ki je voda neposredno pod vašim čolnom).

Kaj je čoln za surovo vodo?

Sura voda se nanaša na vodo, v kateri pluje čoln Ni razlike, ali je slana ali sveža, oboje se uporablja za hlajenje motorja. Postopek se začne tako, da črpa vodo v motor skozi nastavek za morsko pipo in jo črpa skozi vodni plašč in odprtine motorja z mehansko vodno črpalko.

Kje je kalužna črpalka?

Kje se nahajajo kalužne črpalke? Kalužne črpalke za čolne naj bodo nameščene v najnižjem delu vaše kaljuže. Tu bo lahko zbral in črpal največ vode. Če imate sekundarno drenažno črpalko, se morda nahaja nekoliko višje.

Priporočena: