Logo sl.boatexistence.com

Je bil thomas wayne batman?

Kazalo:

Je bil thomas wayne batman?
Je bil thomas wayne batman?

Video: Je bil thomas wayne batman?

Video: Je bil thomas wayne batman?
Video: Письмо Бэтмену | The Flashpoint Paradox 2024, Maj
Anonim

Na časovnici Flashpoint je bil Thomas Wayne človek, ki je postal Batman in ne njegov sin Bruce Wayne. V nasprotju s svojim sinom je za boj proti kriminalu uporabljal bolj brutalne metode, celo ubijal svoje sovražnike. Čeprav je bil sprva omejen na vesolje, je Thomasa na Zemljo Prime pripeljal Reverse-Flash.

Je bil Thomas Wayne prvi Batman?

Thomas Wayne je bil tudi " prvi Batman" po The First Batman, zgodbi srebrne dobe, kjer je napadal in premagal hudobije, medtem ko je bil oblečen kot "Bat-Man" za maškarada z letečimi bitji kot temo (kostum je podoben originalnemu kostumu Batmana iz leta 1939).

Je bil Thomas Wayne Batman pred Bruceom?

Vesolje Flashpoint je bilo znano po tem, da je bil Thomas Wayne morilski Batman, a to ni bilo prvič, da si je nadel ogrinjalo in kapuco. Detektiv Comics 235 razkriva, da je bil Thomas Wayne Batman pred Bruceom, in zgodba od tam postaja le še bolj neumna. …

Je oče šaljivcev Thomasa Wayna?

V Jokerju sta Thomas Wayne (Batmanov oče) in Penny Fleck (Jokerjeva mati) ključna junaka. Penny trdi, da je Thomas pravzaprav Arturjev oče.

Je Joker brat Brucea Wayna?

Batman je najdlje verjel, da nima bratov in sester in da je edini otrok. … Razodetje je v veliki meri odprto, a implikacija, da je Joker starejši brat Brucea, doda novo dimenzijo odnosu lika. Toda v stripih pravi Thomas Wayne Jr.

Priporočena: