Logo sl.boatexistence.com

Ali je juju smith schuster posvojen?

Kazalo:

Ali je juju smith schuster posvojen?
Ali je juju smith schuster posvojen?

Video: Ali je juju smith schuster posvojen?

Video: Ali je juju smith schuster posvojen?
Video: NFL player donates ₹7.2 lakh for protesting farmers' medical assistance | Really News 2024, April
Anonim

Pojavile so se govorice o posvojitvi Juju Smitha. Vendar ni res. Je biološki sin svoje matere, oče pa je korak. Vendar ga je očim vedno podpiral in se je vedno počutil ljubljenega.

Kdo je JuJu biološka mama?

Sammy Schuster se je smejala, ko je pomislila na dan, ko je svojemu sinu, Steelersovemu novincu JuJu Smith-Schusterju obljubila. Bil je star komaj osem let in je prvič igral nogomet. Imel je že velike sanje o igranju v ligi NFL, vendar tega ni hotel narediti sam.

Zakaj je JuJu Smith spremenil ime?

Leta 2012 je spremenil ime na seznamih nogometnih programov iz "John" v "JuJu, " vzdevek, ki mu ga je dala teta, ko je bil mlad, in zakonito spremenil svoj zadnji ime od "Smith" v "Smith-Schuster" med študijem kot poklon svojemu mačemu.

Je JuJu Smith-Schuster napol samoanec?

Za samoanskega igralca lige NFL Jujuja Smitha-Schusterja je bilo še eno ogromno leto. … 6 čevljev 2, 215 funtov, Smith-Schuster se je rodil v Long Beachu v Kaliforniji in je samoanske dediščine. Je v svoji 2. sezoni na Univerzi v Južni Kaliforniji.

Kdo je najmlajši igralec v ligi NFL?

1 Najmlajši – Amobi Okoye Sprejeli so ga na Harvard, a je namesto tega šel na nogometno fakulteto (Univerza v Louisvilleu). Ko je bil star 19 let, je postal najmlajši igralec, ki je kdaj igral univerzitetni nogomet, in najmlajši igralec lige NFL.

Priporočena: